Deel deze pagina

Steun NVSD

De natuur staat onder grote druk, misschien wel meer dan ooit, het kan niemand meer zijn ontgaan. Hulp is dan ook hard nodig! Er zijn meerdere manieren waarop u Natuur- en Vogelwacht Schouwen-Duiveland, en daarmee de natuur, kunt steunen. Wij zouden graag groeien om daarmee de natuur een zwaardere stem te kunnen geven!

 

Lid worden

Als eerste kunt u lid worden. Het lidmaatschap is minimaal 22 euro per jaar. Daarvoor krijgt u minimaal drie keer per jaar het blad Sterna, gratis lezingen en excursies, en kunt u meebeslissen over het beleid van de vereniging. Aanmelden als lid kan hieronder met het inschrijfformulier. Of u kunt zich als lid melden bij: secretaris@nvsd.nl.

 

Meewerken

Als u lid bent geworden, kunt u zich aansluiten bij een van de werk- of projectgroepen.

Als deelnemer aan een werk- of projectgroep leert u mensen kennen die dezelfde passie hebben en kunt u meewerken. Dat is gezellig en leerzaam! De contactpersonen van de verschillende werk- en projectgroepen staan bij de desbetreffende groep, maar u kunt zich ook melden als nieuwe vrijwilliger via secretaris@nvsd.nl

Inschrijfformulier nieuw lid

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Doneren

U kunt een donatie doen, eenmalig of periodiek. Als u periodiek een donatie zou willen doen, kan dat  door het jaarlijkse bedrag voor de contributie te verhogen. Of u kunt uw donatie voldoen op de bankrekening van de vereniging.

 

Bankgegevens

Rekeningnummer: NL44INGB 0000 0593 68

Tenaamstelling: Natuur- en Vogelwacht Schouwen-Duiveland 

Onder vermelding van: Donatie

 

Maar u kunt uw gift hier ook rechtstreeks overmaken:

Bedrag

 

Voor welke wijze van doneren u ook kiest, Natuur- en Vogelwacht Schouwen-Duiveland heeft de ANBI-status, dus uw gift is altijd aftrekbaar voor de inkomstenbelasting!

 

 

Nalaten

U kunt Natuur- en Vogelwacht Schouwen-Duiveland opnemen in uw nalatenschap. Wilt u dit, dan kunt u dit regelen bij de notaris of u kunt zich wenden tot secretaris@nvsd.nl.
Wij denken graag met u mee.