Deel deze pagina

De PR werkgroep

De communicatie van de vereniging wordt gedaan door de vrijwilligers van de PR-Werkgroep. Zij treden af en toe naar buiten met een aankondiging van een evenement of een persbericht, of zij organiseren een stukje in de krant.

 

Tweemaal per jaar zorgen zij voor een advertentie in de Wereldregio. Ook bemensen zij een kraam op b.v. de Landschapsdag of op het gemeentehuis als er nieuwe bewoners worden verwelkomd. Het actueel houden van de website en sociale media horen ook bij de werkzaamheden. In 2024 bestaat Natuur- en Vogelwacht Schouwen-Duiveland 75 jaar. De vrijwilligers van de PR-werkgroep denken mee over de viering van dit jubileum.

Bij al deze zaken zorgt de werkgroep ervoor dat de vereniging op een positieve manier aandacht krijgt, waardoor hopelijk nieuwe leden zich aanmelden. Het streven is om van de huidige 450 leden te groeien naar rond de 600 leden.

De PR-werkgroep gaat zich de komende jaren met deze doelstelling bezighouden. In dat verband is het de bedoeling dat de werkgroep, samen met het bestuur, een communicatieplan voor de vereniging gaat ontwikkelen.